Woningtaxatie

Laat nu uw woning

taxeren

Hoe gaat het inruilen in zijn werk?
U heeft interesse in een woning uit ons aanbod en bent nog in het bezit van een koopwoning. U heeft uw woning nog niet verkocht (wellicht staat deze al geruime tijd te koop of wilt u snel schakelen zonder rompslomp) en wilt deze inruilen.
Via de makelaar, uw aanvraagformulier taxatie of een telefoongesprek wordt er een afspraak gemaakt om uw huidige woning taxeren.  Op basis van deze onafhankelijke taxatie, in combinatie met de keuze van woning uit ons aanbod, doen wij u een marktconform voorstel. Indien u met het voorstel akkoord gaat, maken wij een koopcontract op voor zowel de nieuwe woning als uw huidige woning. De koop- en verkoop van uw huidige en uw toekomstige woning zijn dan onlosmakelijk met elkaar verbonden. De overdracht van beide woningen vindt op dezelfde dag bij de notaris plaats, zodat u geen overbruggingshypotheek hoeft af te sluiten. Indien gewenst krijgt u ruim voor de overdrachtsdatum de beschikking over de nieuwe woning.

 

U bent nog in het bezit van een koopwoning en wil deze verkopen. U heeft nog geen andere woning op het oog.
Met het aanvraagformulier taxatie of een telefoontje kunt u een afspraak met ons maken om uw huidige woning te taxeren.  Op basis van deze onafhankelijke taxatie, doen wij u een marktconform voorstel. De hoogte van de inruilprijs is afhankelijk van diverse factoren zoals type woning, prijsklasse, regio, ligging, verwachte verkoopduur, vergelijkbare woningen, onderhoudstoestand en de kwaliteit van de woning. Indien u met het voorstel akkoord gaat, maken wij een koopcontract op voor de aankoop van uw woning.

 

Het aanvraagformulier taxatie
Vul het contactformulier in en doorgaans binnen 1 werkdag zullen wij contact met u opnemen. Vult u a.u.b. het adres in van de te verkopen woning. Het is niet noodzakelijk dat u op hetzelfde adres woonachtig bent.

Onderwerp

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres te verkopen woning

Reden inruil

Staat de woning al te koop?
JaNee

Opmerkingen