Familie Lenselink

Inruilformule

de oplossing

Wonen met veel plezier dankzij inruilformule

De familie Lenselink was al geruime tijd op zoek naar een andere woning, maar de verkoop van hun eigen woning wilde maar niet vlotten.

“Toen wij 2,5  jaar geleden op zoek gingen naar een andere woning, zonder grote tuin met alle onderhoud, kwamen wij al “surfend” op internet op weumelinghe.nl terecht. Aangezien ik toen nog landelijk werkte was deze locatie te decentraal. Onze zoektocht naar een woning meer centraal in Nederland leverde genoeg leuke woningen op, maar wij hadden één groot probleem. De verkoop van onze bestaande woning lukte maar niet. Toen zag ik dat AVV Beheer ook bereid was om onze woning in te ruilen”, aldus de heer Lenselink.
“Na een afspraak met AVV in Middelburg hebben wij de deal rond kunnen maken; onze woning “ingeruild” voor een schitterend appartement aan het water in Wemeldinge. Nog voor de officiële overdracht ontvingen wij alvast de sleutels van het appartement en konden wij aan de slag met inrichten. Inmiddels wonen we met veel plezier in ons nieuwe “paleisje” met dank aan AVV Beheer”.

 

Genieten van Nationaal Park de Oosterschelde
Wonen in Residence Weumelinghe betekent genieten. Een eigen huis in het Nationaal Park de Oosterschelde. Een prachtig landschap met veel verschillende soorten planten en dieren en daarnaast en een rijke onderwaterwereld. Met een beetje geluk zien de heer en mevrouw Wenselink vanuit de comfortabele stoel een zeehond of bruinvis voorbij zwemmen. De bruisende jachthaven en het gezellige centrum van Wemeldinge bevinden zich op loopafstand. Ook voor een heerlijke strandwandeling hoeven ze alleen maar de dijk over te steken. De omgeving leent zich er uitstekend voor om te gaan fietsen, wandelen, zeilen, duiken of zwemmen; eenvoudig er op uit en meer dan de moeite waard.

 

Geen onderhoud, meer vrije tijd
Door de aanschaf van een nieuwbouw woning hoeft de familie Lenselink zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van de woning. Alles is nieuw; comfortabel en volledig naar eigen wens ingericht. Zij hebben nu alle tijd om leuke dingen te ondernemen in de mooie omgeving van Wemeldinge.

 

Collage t Scheld 28 familie Wenselink Wemeldinge