Contact

Persoonlijk

contact

Wij komen graag met u in contact
Vragen staat vrij! Wij informeren u graag nader over het aanbod en alles wat daar bij komt kijken. Laat u ons weten hoe en wanneer wij u het beste kunnen bereiken? Ons team staat graag voor u klaar.

 

45 jaar ervaring
Het unieke “inruil eigen woning”-concept, wordt aangeboden door AVV uit Middelburg. AVV Beheer staat synoniem voor meer dan 45 jaar ervaring in aankoop, verkoop, verhuur en beheer van woningen, winkels en een verscheidenheid aan overige bedrijfspanden.
Daarnaast acteert AVV al vele jaren succesvol op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van een divers aanbod aan vastgoedprojecten voor recreëren, wonen en ondernemen in met name Zuid-West Nederland.
Het werkgebied heeft de focus op Zeeland met o.a. bezit in Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee en Terneuzen als ook een tal van leuke dorpen zoals bijvoorbeeld Kamperland, Koudekerke, Wemeldinge en Westkapelle. Daarnaast is AVV ook in de rest van Nederland actief.

 

Betrokkenheid
AVV kenmerkt zich door een grote betrokkenheid, veel kennis over de lokale markt én een direct, vlot contact. Dát is nog eens prettig zaken doen. Zowel vanuit de particuliere als ook de zakelijke markt krijgen wij als feedback dat AVV een open, oprechte en integere partij is. Wij zien het als onze taak om u volledig te informeren zodat u een goede keuze kunt maken. Natuurlijk hopen wij dat die keuze op één van onze objecten valt, dat spreekt voor zich!

 

Betrouwbaar en slagvaardig
Doordat er in onze organisatie zeer korte lijnen zijn en wij handelen uit eigen naam, kunnen wij snel afwegingen maken. Een voordeel voor u als koper, u weet immers snel waar u aan toe bent! De soliditeit van onze onderneming geeft ons de slagkracht om te kunnen handelen en bijvoorbeeld woningen in te ruilen. Voor onze klanten is het natuurlijk zeer belangrijk om met een financieel draagkrachtige partij van doen te hebben.
Wij zien het als vanzelfsprekend om u volledig te informeren zodat u een goede keuze kunt maken. Bij de aankoop van een nieuwe woning komt immers heel wat kijken.

 

 

Monique van Velzen & Jorgen Geurts

Volg ons

Bekijk de andere projecten van AVV:

avv_logoavv_logo  avv_logo  logo-transparant-weumelinghe

 


Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht